Löydä tukea ja tekemistä Lähellä-keskuksen kautta

01.09.2020 - 31.12.2021 / Muu / Järjestöjen Sote-muutostuki | Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa

Toimintaa järjestetään

Ma
8:00-13:00
Ti
8:00-13:00
Ke
8:00-13:00
To
14:00-19:00
Pe
14:00-19:00

Tarvitsetko tukea, mutta et tiedä mistä etsiä? Tai haluaisitko kuulla, mitä ilmaista tekemistä yhdistykset ja seurat järjestävät?

Ole yhteydessä Lähellä-keskukseen! Lähellä-keskukseen voi soittaa tai laittaa viestiä kaikki Pirkanmaalla asuvat, jotka miettivät, mistä saisivat tukea tilanteeseensa tai löytäisivät itselleen tekemistä. Omasta tilanteestaan voi kertoa juuri sen verran kuin itse haluaa ja yhteyttä voi ottaa anonyymisti. Etsimme järjestöjen ja yhteisöjen toiminnasta ja tukimuodoista jokaisen tilanteeseen sopivan ja ohjaamme sen pariin.

Lähellä-keskus palvelee numerossa 050 323 3773 ma-ke 8-13 ja to-pe 14-19. Viestejä voi lähettää myös muina ajankohtina ja niihin vastataan keskuksen aukioloaikana. Puhelusta veloitetaan liittymäsopimuksesi mukainen hinta, mutta yhteyttä voi ottaa myös ilmaiseksi WhatsAppissa tai jättää takaisinsoittopyynnön.

 

 

Vaihtoehtoinen kuvaus eri kielellä

Are you in need of help but do not know where you could find it? Or do you happen to be interested in hearing about diverse free activities organized by associations, NGOs, and communities?

Don´t hesitate to contact Lähellä-center! Anyone living in Pirkanmaa region can call or text Lähellä-center and ask about about suitable support or activity for their situation. You can contact anonymously and tell about your situation in the level or depth that you find best. We will look for the right place or service for you from those offered by associations, NGOs, and communities and guide you there.

You can reach Lähellä-center by calling 050 323 3773. We are open Mon-Wed 8 am-1 pm and Thu-Fri 2 pm-7 pm. You can send a message any time, and we will answer you during the opening hours of the phone. The phone call costs accordingly to your phone subscription, but you can also contact us for free via WhatsApp and ask us to call back if you wish.

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Juupajoki, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kaveritoiminta, kerhot, kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, kriminaalityö, kulttuuri ja taide, kuntoutus- ja hoitopalvelut, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, lomat ja leirit, mielenterveys, nuoruus, omaistoiminta, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, poliittinen toiminta, päihteet ja riippuvuudet, päivystys- ja kriisityö, sairastaminen, sosiaali ja terveys, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tukihenkilötoiminta, turvaa ja apua liikkumiseen, työllisyys, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki, virkistys, yleisötilaisuudet, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

palveluohjaus- ja neuvonta, puhelinneuvonta, puhelinpalvelut, yhdistykset, järjestöt, seurat

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, asunnottomat, eläkeläiset, järjestötoimijat, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, lapset ja nuoret, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, veteraanit, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Järjestetään kielillä

Suomi, Englanti

Tapahtuman kielet

Suomi, Englanti