Mansikkapaikan syyslukujärjestys – toiminta jatkuu turvallisuus edelleen huomioiden

01.09.2021 - 03.12.2021 / Harrasteryhmä, Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Kansalaistalo Mansikkapaikka ry

Toimintaa järjestetään

 

Kansalaistalo Mansikkapaikan syyslukukausi on taas täynnä puuhaa sekä pienemmille että isommille kävijöille. Käy kurkkaamassa tarkempi sisältö nettisivuiltamme www.mansikkapaikka.net tai seuraa meitä somessa (Fb, Ig).

Mansikkapaikka toimii vastuullisesti sisätiloissa, lähiympäristössä ja tarvittaessa etänä myös syksyllä. Korona edelleen raamittaa toki toiminnan laajuutta, ja siihen liittyen hieman ajantasaistettua tärkeää tietoa käytännön toteutuksesta:

🍓 Toiminnassamme yli 12-vuotiailla on velvoite käyttää maskia. Henkilöille, joilla on terveydellinen este maskin käytölle, on lainattavissa visiirejä. Huolehditaan toisistamme, kannetaan yhteisöllisesti vastuuta toistemme turvallisuudesta- laitathan maskin päälle siis ennen tuloasi Mansikkaan!

🍓 Avoin toiminta järjestetään sisätiloissa vallitsevien kokoontumisrajoitusten puitteissa. Syystoiminnan alkaessa kerhoissa max. 10 henkeä, alle 1-vuotiaita vauvoja ei lasketa päälukuun. Kerhot voidaan tarpeen tullen jakaa kahteen porukkaan.

🍓 Tiedustelut kerhojen päälukutilanteesta WhatsApp-ryhmien kautta. Voit liittyä mukaan vauvakahvilan, taaperokahvilan tai avoimen perhekerhon WhatsApp-ryhmään viestittämällä Ainoa: 040 8452 433.

🍓 Varmista paikkasi aikuisten ryhmiin ilmoittautumalla etukäteen, onnea voi toki kokeilla myös vain tulemalla paikalle. (Kässäryhmä, Ekotyypit, Digikahvit, Kaverikerho/Ellinoora, 040 1287 069; Juttukahvila, Lukupiirit, Voimaa ja vetreyttä välineillä –kurssit, Odottajat/Mervi, 040 7566 542)

🍓 Tulethan paikalle vain terveenä, suunnaten ensimmäisenä käsienpesupisteille. Mansikan WCt ovat käytössä perhekunnittain. Toiminnassa kerätään läsnäoloilmoituksella yhteystiedot, joita säilytetään kahden viikon ajan, mahdollisten tautitapauksien varalta. Maanantaista 31.8. lähtien turvavälimääräys poistuu, mutta väljyydestä on silti huolehdittava, toiminnassa käytetään maskeja, siivousta on tehostettu, käsidesejä löytyy vähän joka nurkalta, pidämme huolta käsihygieniasta ja pidämme osallistujamäärän sallituissa rajoissa. Mansikan seinältä pääset tutustumaan tarkemmin Tartuntatautilain 58 h §:n mukaiseen suunnitelmaan.

Tervetuloa syksy, ja tervetuloa Mansikkapaikkaan!

Osoitteet

  • Kansalaistalo Mansikkapaikka

    Pikkusaarenkuja 2, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Lentävänniemi

Kansalaistalo Mansikkapaikka

Pikkusaarenkuja 2, Tampere, Suomi

Teemat

eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, kaveritoiminta, kerhot, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, vertaistuki, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä