Nuorten turvasatama

16.03.2020 - 31.12.2020 / Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Pesäpuu ry

Toimintaa järjestetään

Pesäpuury on avannut Discord-serverin, jossa lastensuojelun piirissä oleville ja olleille nuorille (13-29v) tarjotaan keskusteluapua ja tukea koronavirusaikana. Tarkoituksena on auttaa nuoria heitä askarruttavissa kysymyksissä omaan ja läheisten terveyteen, toimeentuloon sekä muihin mahdollisiin kysymyksiin liittyen. Discord-viestintäpalvelussa toimivassa Turvasatamassa voidaan keskustella sekä yleisellä foorumilla sekä yksityisviestein.

Turvasatama tarjoaa mahdollisuuden asialliseen keskusteluun, mutta myös virtuaaliseen yhdessäoloon ja hauskanpitoon. Mukaan voi tulla myös, vaikka tällä hetkellä ei olisi mitään erityisiä tuen- tai avuntarpeita.

Turvasatamaan pääsee täältä.

Toivomme, että lastensuojelun piirissä ja sijaishuollossa asuvia nuoria ohjataan ja kannustetaan Turvasatamaan keskustelemaan ja purkamaan mielessä olevia asioita. Myös sijaissisarukset ovat tervetulleita mukaan.

Turvasatamaan ja siihen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä Pesäpuun asiantuntijaa Onni Westlundiin, p. 045 886 3326, onni.westlund@pesapuu.fi.

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

nuoruus, osallisuus, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki

Avainsanat

lastensuojelu, sijaishuolto, sijaiskotitoiminta, perhehoito, korona

Kohderyhmä

asiakkaat

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Järjestetään kielillä

Suomi

Valtakunnallinen

Kyllä

Tapahtuma on verkossa

Tapahtumat osoite

Tapahtuman kielet

Suomi