Nuorten turvatalon keskusteluapu

15.04.2021 - 30.04.2023 / Verkossa tapahtuva toiminta, Yksilöllinen tuki / SPR Nuorten turvatalo

Toimintaa järjestetään

SPR:n Nuorten turvatalolta voit saada tukea missä tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvästä asiassa, jokapäiväisistä tilanteista elämän isoihin kriiseihin. Keskustelemalla etsimme yhdessä juuri sinulle sopivia ratkaisuja. Kaikki keskustelut käydään turvallisessa ympäristössä, myös digitaalisesti on mahdollista keskustella.

Apua saa esimerkiksi perheen sisäisiin ongelmiin, yksinäisyyteen ja muihin ihmissuhdeongelmiin tai haasteisiin päivärytmissä ja opiskelussa. Tarjoamme tukea myös omilleen muuttamisessa ja itsenäiseen elämään siirtymisessä.

Tuemme ja autamme nuorta ja hänen läheisiään keskustelun keinoin. Etsimme ratkaisuja yhdessä nuoren, perheen, lähiyhteisön ja muiden nuorta tukevien tahojen kanssa. Myös vanhemmat saavat tukea vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Voimme tavata nuorta yksin tai yhdessä hänen läheistensä kanssa.

Joskus asia voi ratketa lyhyelläkin keskusteluavulla, mutta kuuntelemme niin pitkään ja niin monta kertaa kuin on tarpeen. Keskusteluapua on mahdollista saada myös turvatalon ulkopuolella, puhelimitse sekä verkossa.

Vaihtoehtoinen kuvaus eri kielellä

Do you need help in sorting out something in your life? Is there something going on at home or elsewhere that you would like to change?

Contact the Youth Shelter. You can receive help from us quickly and free of charge.

Red Cross professionals and volunteers help young people and their parents at the Youth Shelter. Help and guidance is available around the clock.

You can ask us about anything related to adolescence or parenting. We help people deal with various types of problems, be it an every day occurrence or an emergency.

Osoitteet

  • SPR Nuorten turvatalo

    Hämeenkatu 22, Tampere, Suomi

  • www.nuortenturvatalo.fi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

SPR Nuorten turvatalo

Hämeenkatu 22, Tampere, Suomi

www.nuortenturvatalo.fi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, päihteet ja riippuvuudet, päivystys- ja kriisityö

Avainsanat

korona, voi hyvin viikko

Kohderyhmä

asiakkaat, asunnottomat, kaikille, kuntalaiset, lapset ja nuoret, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, opiskelijat, perheet, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työttömät

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Järjestetään kielillä

Englanti

Lisätiedot

Digitaalinen auttaminen on  mahdollista tilan esteellisyyden vuoksi.

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Tapahtuman kielet

Englanti

Ilmoittautumistiedot

Varaa aika sähköpostilla turvatalo.tampere@redcross.fi

tai puhelimitse 040 5566661

Keskusteluaikoja on myös iltaisin ja viikonloppuisin.