Sukkaa pukkaa – hyväntekeväisyyskäsitöitä Lielahden ja Lentävänniemen alueella

01.09.2021 - 30.11.2021 / Harrasteryhmä, Muu, Virkistys / Kansalaistalo Mansikkapaikka ry

Toimintaa järjestetään

Nyt saa laittaa puikot ja virkkuukoukut heilumaan sekä alkaa tyhjentämään jämälankavarastoja  hyvään tarkoitukseen! Pitkin syksyä on mahdollisuus tehdä Tule! -hankkeen järjestämänä hyväntekeväisyyskäsitöitä. Käynnissä on sukkatalkoot Asunnottomien yön tapahtumaan 14.10.2021, josta sukat jakaa eteenpäin A-kilta. Toinen lahjoituskohteemme, etenkin lasten sukille, on Ensi – ja turvakotien liitto. Eli lämmintä sukkaa, lapasta ja muuta asustetta saa nyt neuloa meille jaettavaksi.
Töitä voi tehdä vallan omin päin tai osallistua käsityöryhmiimme, joita on Kartanokahvilalla joka toinen tiistai ja Mansikkapaikassa joka toinen keskiviikko-ilta. Ryhmissä pääsee samalla tutustumaan muihin harrastajiin ja vaikka jakamaan uusia ohjeita.
Materiaalia voi hakea Kansalaistalo Mansikkapaikalta, Pikkusaarenkuja 2 (muutamat sukkapuikotkin löytyvät lainaksi) ja Kartanokahvila Mielihyvin:ltä Tehdaskartanonkatu 38.
Sopimusvuori ry:n, Rientolan Setlementti ry:n ja Kansalaistalo Mansikkapaikan yhteinen STEA:n rahoittama Tule! Tulevaisuus toi meidät yhteen -hanke järjestää kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa Lielahden ja Lentävänniemen alueella.

Osoitteet

  • Kansalaistalo Mansikkapaikka ry

    Pikkusaarenkuja 2, Tampere, Suomi

  • Kartanokahvila Mielihyvin

    Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Lielahti, Lentävänniemi

Kansalaistalo Mansikkapaikka ry

Pikkusaarenkuja 2, Tampere, Suomi

Kartanokahvila Mielihyvin

Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, keräykset ja avustustoiminta, käden taidot, vapaaehtoisuus, virkistys

Asiasanat

lietsulentsu