Tapaamispaikka Täky

04.05.2021 - 31.12.2021 / Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Virkistys / Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry

Toimintaa järjestetään

Ti
15-19
Ke
15-19
To
15-19
Pe
15-17

Täky on aikuisille suunnattua sitoutumatonta, ilmaista vapaa-ajantoimintaa. Täkyn taustalta löytyy jo 30 vuotta Hervannassa toiminut Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry, jonka toimintoihin kuuluvat myös Verkko ja Toimela.

Täkyn toimipiste on Hervannassa, osoitteessa Ruovedenkatu 20.

Täky tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden käydä ilta-aikaan seurustelemassa muiden aikuisten kanssa, keitellä kahvia, lukea päivän lehden, osallistua toiminnalliseen ja luovaan tekemiseen, keskusteluihin ja retkiin. Meillä järjestetään myös pienryhmiä eri teemojen ympärille. Täkyssä jokainen voi olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa toimintaa.

Täkyn ajantasaisen tapahtumakalenterin löydät nettisivuiltamme ja Facebookista. Pääsääntöisesti toimintaa on ti-to kello 15-19 ja pe kello 15-17. Välillä olemme kuitenkin retkillä tai tapahtumaa on muualla kaupungissa, joten kannattaa seurata kanaviamme, jotta saa ajantasaisen tiedon. Noudatamme toiminnassamme ajantasaisia kävijärajoituksia ja korona ohjeistuksia.

 

Täky on aikuisille suunnattua sitoutumatonta ja ilmaista vapaa-ajantoimintaa. Täky tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden käydä seurustelemassa muiden aikuisten kanssa, kahvitella, lukea päivän lehden, osallistua toiminnalliseen tekemiseen, keskusteluihin, askarteluihin, ruuanlaittoon tai retkiin. Täkyssä jokainen voi olla mukana suunnittelemassa ohjelmaa ja vaikuttamassa sisältöihin. Toimintaamme ohjaaviin arvoihin kuuluu asiakaslähtöisyys, päihteettömyys, luottamus, suvaitsevaisuus, kunnioitus ja yhdessä tekemisen ilo!

Osoitteet

  • Ruovedenkatu 20, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Hervanta

Ruovedenkatu 20, Tampere, Suomi

Teemat

kulttuuri ja taide, käden taidot, muu, osallisuus, sosiaali ja terveys, vapaaehtoisuus, vertaistuki, virkistys

Avainsanat

tapaamispaikka, Hervanta, iltaisin

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

Katso täältä Täkyn tilan esteettömyystiedot.

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Pysäköintimahdollisuus
  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Ilmoittautumistiedot

Tapaamispaikka Täkyn ohjaajien puhelin 050 593 5665
taky@yst.net