Valo-ilta torstaisin Puistolinnassa

23.09.2021 - 21.04.2022 / Harrasteryhmä, Muu, Vertaisryhmä, Virkistys / Lempäälän valo ry

Toimintaa järjestetään

Kaipaatko uusia ystäviä ja kivaa tekemistä?
Lempäälän valo ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa monipuolisesti aktiviteetteja lempääläläisille aikuisille ja tukea ystävyystoimintaa. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.
Järjestämme säännöllistä kerhotoimintaa, eli Valo-iltoja, Lempäälän keskustassa Puistolinnassa (osoitteessa Himminpolku13) joka torstai klo 18-21. Se on matalan kynnyksen ”olohuone” aikuisille, eli kahvittelua ja juttelua rennossa seurassa.
Järjestämme kuukausittain myös jotain spesiaalia tekemistä, kuten peli- ja leffailtoja, taidemaalausta, levyraatia, lettukestejä tai ulkopelejä yhdessä.
Jokainen Valo-ilta on maksuton, iltoihin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä ja se on avoin kaikille aikuisille.
Kannattaakin seurata ilmoitteluamme Facebookissa, niin tiedät mitä on ohjelmassa!
Teemme myös muuta hauskaa yhdessä, kuten teatteriretkiä, koskikelluntaa, ratsastusta, haulikkoammuntaa, laavuretkiä, suppailua, tanssikursseille osallistumista, hyvinvointi-iltoja jne.
Suunnittelemme yhdessä aktiviteetteja ja otamme toiveita ja ideoita huomioon! Tapahtumatoimikuntaan pääsee kaikki halukkaat mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan porukalla!
Osa aktiviteeteistä on maksullisia, mutta yhdistyksen jäsenenä (10e/vuosi) saat tuntuvia alennuksia niiden hinnoista. Jäseneksi pääset liittymään nettisivujemme kautta osoitteessa:
https://lempaalanvalo.yhdistysavain.fi/
Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! 🙂
Huomioimme toiminnassamme korona rajoitukset ja ohjeistukset. Tulethan valo-iltaan vain terveenä.

Osoitteet

  • Puistolinna

    Himminpolku 13, Lempäälä, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Lempäälä

Puistolinna

Himminpolku 13, Lempäälä, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kulttuuri ja taide, käden taidot, muu, myyjäiset ja kirpputorit, talkoot, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tempaus, urheilu ja liikunta, vapaaehtoisuus, vertaistuki, virkistys, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, ympäristö, luonto ja eläimet, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

kaikille, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä