Yksilöviestipalvelu

01.04.2020 - 31.12.2021 / Yksilöllinen tuki / Naistenkartano ry

Toimintaa järjestetään

Kaipaatko tukea ja uutta näkökulmaa elämänhaasteiden käsittelyyn? Voit kirjoittaa vapaamuotoisesti mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta maksuttomaan viestipalveluumme, joka on avoin kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen.

Naistenkartanon viestipalvelussa Naistenkartanon ammattilaiset tukevat ja ohjaavat sinua yksilöllisten tarpeidesi mukaan eri ratkaisuvaihtoehtoja ja näkökulmia huomioiden. Jo pelkkä tilanteesta tai vaikeista asioista kirjoittaminen voi auttaa käsittelemään omia tunteita ja ajatuksia.

Viestipalvelun toimintaperiaatteet

Keskeisinä toimintaperiaatteinamme ovat luottamuksellisuusnimettömyys ja asiakkaan kunnioittaminen.

Tarjoamme tukea haastaviin elämäntilanteisiin ja autamme sinua erilaisten näkökulmien ja ratkaisuvaihtoehtojen löytämisessä.  Emme tarjoa valmiita ratkaisuja, koska kunnioitamme  oikeuttasi tehdä itse omaa elämääsi koskevat ratkaisut.

Palvelu on tarkoitettu naisille. Viesteihin vastaavat luottamuksella Naistenkartanon omat ammattilaiset.

Pyrimme vastaamaan viestiisi viimeistään kahden viikon kuluessa sen lähettämisestä. Ajoittain palvelussa voi olla ruuhkaa.

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, päihteet ja riippuvuudet, sosiaali ja terveys

Kohderyhmä

naiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Valtakunnallinen

Kyllä

Tapahtuma on verkossa

Tapahtumat osoite

Linkkejä

Naistenkartanon viestipalvelu

Hinta

Tapahtuma on maksuton