Olisitko sinä reipas, vapaaehtoistyöstä ja omaishoitajien asioista kiinnostunut henkilö, joka voisi toimia Pirkanmaan Omaishoitajat ry Pionin vertaisryhmän vetäjänä?

Kuntouttava työtoiminta, Työkokeilu/harjoittelu / Pirkanmaan Omaishoitajat ry PIONI

Hei!

Olisitko sinä reipas, vapaaehtoistyöstä ja omaishoitajien asioista kiinnostunut henkilö, joka haluaisi toimia Pirkanmaan Omaishoitajat ry Pionin vertaisryhmän vetäjänä?
Pionilla on ryhmätoimintaa 15 paikkakunnalla Pirkanmaalla. Osassa ryhmistä käy nykyisiä tai entisiä puolisonsa tai vanhempansa omaishoitajia. Osa ryhmistä on pelkästään lasten omaishoitajille. Muutama ryhmistä tarvitsee pysyvästi uutta ryhmänohjaajaa, osa tarvitsee korona-tilanteen myötä nyt ns. tuuraajaa.

Ryhmän vetäjän tärkein tehtävä on sitoutuminen, kokoontumisten järjestäminen kahvitteluineen ja kiinnostus omaishoitajia kohtaan. Erityisiä taitoja sinulla ei tarvitse olla. Pioni maksaa kahvituksen kauppakulut kuittia vastaan ja matkakulusi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja ja yhteydenottopyynnöt: toimisto@pioniry.fi/ 045 8751417

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Tehtävän suorittamisessa osaajan alalla ei ole merkitystä

Aloitus: 20.08.2021

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 3-12 kk

Haku päättyy: 30.09.2021 00:00

Työaika

  • osa-aikatyö

Sijainti

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Kihniö, Sastamala, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Mänttä-Vilppula