Työkokeilu- ja palkkatukipaikat kierrätyskeskuksissa pitkäaikaistyöttömille

Palkkatuettu työ, Työkokeilu/harjoittelu / Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry hakee jatkuvasti uusia työkokeilijoita ja palkkatukityöntekijöitä erilaisiin tehtäviin kierrätyskeskuksissa. Näitä tehtäviä ovat mm. myyjän tehtävät, tavaran lajittelun, hinnoittelun ja myymälään esillepanon tehtävät, elektroniikan testaukseen ja lajitteluun liittyvät tehtävät, kuljetuspuolen tehtävät sekä puhtaanapidon ja kiinteistönhuollon tehtävät.

Huomioithan, että otamme töihin ensisijaisesti henkilöitä, joilla on oikeus täyteen 100% palkkatukeen. Palkkatukioikeutesi saat selvitettyä te-toimistolta tai kuntakokeilun OMA-valmentajalta. Jokainen työsuhde alkaa aina vähintään kahden kuukauden mittaisella työkokeilulla, jonka jälkeen arvioidaan mahdollisuutta siirtyä palkkatuettuun työhön.

Jos olet kiinnostunut tulemaan meille töihin, laita meille avoin työhakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen rekry@pirkanmaankierratys.fi

Lisätietoja työpaikkoihin liittyen saat myös samasta sähköpostiosoitteesta ja avoimet työpaikat löydät aina alla olevan linkin kautta:

https://www.duuniklinikka.com/avoimet-ty%C3%B6paikat

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Tehtävän suorittamisessa osaajan alalla ei ole merkitystä

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 3-12 kk

Haku päättyy: 31.12.2021 00:00

Työaika

  • osa-aikatyö
  • ilta- ja viikonlopputyö

Sijainti

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kylä
Lielahti, Nekala, Janka