Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta Hämeenkyrössä? Vapaaehtoisia kaivataan erilaisiin tehtäviin

Suoritus ajankohta: 27.8.2020 - 31.12.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / asioinnissa avustaminen, esiintyminen, luova toiminta, musiikki, rakentaminen ja kunnostus, ruoanlaitto, taloustyöt, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tietotekniset tehtävät, ulkoilussa avustaminen, ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta) / Hämeenkyrön vapaaehtoiset Rönsy ry

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta Hämeenkyrössä?

Ole meihin yhteydessä, sovitaan tapaaminen ja mietitään tarkemmin mitä vapaaehtoistoiminta voisi sinulle tarkoittaa.

 

Tällä hetkellä kauttamme toimii esimerkiksi vapaaehtoisia ystäviä, ulkoiluavustajia, saattoavustajia, esiintyjiä, kahvitusvapaaehtoisia, kotitalkkareita, riksapyöräkuskeja ja digiohjaajia.

Kehitetään yhdessä rohkeasti uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja, jos olemassaolevasta toiminnasta ei löydy sinun elämäntilanteeseesi sopivaa, mielekästä toimintaa.

Voit toimia säännöllisesti tai kertaluontoisesti – räätälöimme vapaaehtoistoiminnan aina yksilöllisesti sinun toiveitasi vastaavaksi.

Olet tervetullut omana itsenäsi – erityistaitoja ei tarvita. Koulutamme ja perehdytämme tehtävään, järjestämme vapaaehtoisille tukea ja virkistystä.

Ota yhteyttä Rönsy ry: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Aino Jokela p. 050 576 2552 / aino.jokela@hronsy.fi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Hämeenkyrö

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

kaikenikäiset