Neulo sukkia, lapasia tai pipoja Asunnottomien yöhön

Suoritus ajankohta: 20.8.2020 - 13.10.2020 / Haku päättyy: 13.10.2020 / aktivismi, tempaukset, kampanjat, vaikuttaminen / Kansalaistalo Mansikkapaikka ry
Nyt saa laittaa puikot ja virkkuukoukut heilumaan sekä alkaa tyhjentelemään jämälankavarastoja  hyvään tarkoitukseen! Pitkin syksyä on mahdollisuus tehdä Tule! -hankkeen järjestämänä hyväntekeväisyyskäsitöitä, joista ensimmäinen on sukkatalkoot Asunnottomien yön tapahtumaan 17.10.2020. Eli lämmintä sukkaa, lapasta ja muuta asustetta saa nyt neuloa meille jaettavaksi.
Materiaalia saa hakea Kansalaistalo Mansikkapaikalta, Lentävänniemenkatu 6 (muutamat sukkapuikotkin löytyvät lainaksi) ja Kartanokahvila Mielihyvin:ltä Tehdaskartanonkatu 38. Toimitamme valmiit työt lokakuussa Asunnottomien yön vaatejakoon. Töitä voi tehdä vallan omin päin tai osallistua käsityöryhmiimme, joita on Kartanokahvilalla joka toinen tiistai ja Mansikkapaikassa esim. torstaina 24.9. Ryhmissä pääsee samalla tutustumaan muihin harrastajiin ja vaikka jakamaan uusia ohjeita.
Sopimusvuori ry:n, Rientolan setlementin ja Kansalaistalo Mansikkapaikan yhteinen STEA:n rahoittama Tule! Tulevaisuus toi meidät yhteen -hanke järjestää kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa Lielahden ja Lentävänniemen alueella. Yhteistyössä sukkatalkoissa Nextiili.

 

Kansalaistalo Mansikkapaikka ry, Lentävänniemenkatu 6

Lentävänniemenkatu 6, Tampere, Suomi

Kartanokahvila Mielihyvin, Tehdaskartanonkatu 38

Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Osoitteet

  • Kansalaistalo Mansikkapaikka ry, Lentävänniemenkatu 6

    Lentävänniemenkatu 6, Tampere, Suomi

  • Kartanokahvila Mielihyvin, Tehdaskartanonkatu 38

    Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Lentävänniemi, Lielahti, Hiedanranta, Niemenranta

Toiminnan aiheet

hyväntekeväisyys, käsityöt, asunnottomuus

Toiveet ja edellytykset