Tapahtuma-avustaja, Hiedanrannan Puutarhajuhla 15.8.2020

Suoritus ajankohta: 15.8.2020 - 15.08.2020 / Haku päättyy: 6.8.2020 / tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät / Sopimusvuori ry
Kuva: Tampereen kaupunki/Aliisa Piirla

Hiedanrannan Puutarhajuhlat on maksuton koko perheen kesäkauden päätösjuhla, jonka ohjelmassa on musiikkiesityksiä, koko perheen draamaseikkailu, unelmatyöpaja ja tutustumista alueen kehittymiseen. Puutarhajuhlat järjestetään tänä vuonna kuudennen kerran 14.-16.8. Tapahtuma järjestetään vanhassa kartano- ja tehdasmiljöössä Tehdaskartanonkatu 26-38 alueella. Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Sopimusvuori ry:n, Hiedanrannan Pajan, Tule!-hankkeen sekä Hiedanrannan Kehitys Oy:n kanssa. Mukana on myös muita yhteistyökumppaneita.

 

Aiempina vuosina tapahtuma on koonnut yhden päivän aikana Hiedanrantaan tuhansia kävijöitä tutustumaan työpajoihin, esityksiin, esittelytilaisuuksiin, vaihtotorille, kaupunginosan suunnitteluun sekä hyvään ruokaan, ilmapiiriin ja seuraan. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään pienimuotoisempana ja ohjelma jaotellaan yhden viikonlopun ajalle koronatilanteen vuoksi, jotta osallistuminen on turvallista kävijöille ja järjestäjille.

 

Tule tapahtuma-avustajaksi!

 

Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan järjestämään Puutarhajuhlaa! Tapahtuma-avustajana pääset mukaan tiimiin, jolla on merkittävä vaikutus tapahtuman viihtyvyyteen. Koska alue on monille kävijöille vieras, on neuvonta tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Avustajat päivystävät infopisteellä, jakavat ilmapalloja ja huolehtivat alueen yleisestä siisteydestä yhdessä järjestäjien kanssa. Voit myös ilmoittautua mukaan tapahtuman pystykseen ja purkuun.

 

Haemme tapahtuma-avustajia 15.8. lauantaille seuraavasti:

 • klo 9-11 telttojen pystytys, opastetaulujen paikalleen asettelu, penkkien ja pöytien kantaminen
 • klo 11-17 kävijöiden ohjeistaminen ja alueen karttojen jakaminen infopisteellä, ilmapallojen jakaminen, siisteydestä huolehtiminen
 • klo 17-19 telttojen purkaminen, opastetaulujen kerääminen, penkkien ja pöytien kantaminen sekä alueen siistiminen

Tapahtuma-avustajat vakuutetaan ja tehtävästä saa työtodistuksen.

Tapahtuma-avustajien ohjeistamisesta vastaa yhteistyössä tapahtumatiimin kanssa Sopimusvuori ry:n, Rientolan setlementin ja Kansalaistalo Mansikkapaikan yhteinen Tule! Tulevaisuus toi meidät yhteen -hanke, joka järjestää kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa Lielahden ja Lentävänniemen alueella.

Tapahtumainfo 29.7. klo 17-18.30

Tervetuloa tapahtumainfoon 29.7. klo 17-18.30 Lielahden kartanon aulaan, Tehdaskartanonkatu 38. Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Infoon osallistuminen ei sitouta mihinkään. Infon jälkeen tapahtuma-avustajaksi voi ilmoittautua 6.8. mennessä.

Mikäli et pääse infoon ja kiinnostuit asiasta voit jättää yhteystietosi Lähellä.fi -palvelun kautta Tapahtumainfon ilmoittautumislomakkeella. Jos et pääse tapahtumainfoon mukaan, merkitse se kohtaan ”Lisätiedot”.

Lisätietoja Tule!-hankkeesta: katri.leppisaari@sopimusvuori.fi tai 044 455 4780

Lisätietoa Puutarhajuhlan ohjelmasta: meiju.mertanen@tampere.fi tai 044 431 4931

Hiedanranta

Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Osoitteet

 • Hiedanranta

  Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Lielahti

Tehtävän suorittamisajankohta

 • Arki-iltaisin
 • Viikonloppuisin

Suorittamispaikan esteettömyys

 • Tilaan pääsee pyörätuolilla
 • Tilaan pääsee rollaattorilla
 • Pysäköintimahdollisuus

Toiminnan aiheet

kesätapahtumat, tapahtuma, tapahtumajärjestely

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Miehille, Naisille, Nuorille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tapahtuma-avustamisesta tai erityistaitoja. Infopisteellä tapahtuma-avustajat vastaavat kävijöiden kysymyksiin, joten kannattaa varautua jutustelemaan. Jos et ole omimmillasi neuvontatehtävissä, voit osallistua pelkästään tapahtuma-alueen pystytykseen tai purkuun.

Tapahtumatiimissä toimimme toisia kunnioittaen ja kuunnellen. Huolehdimme, että noudatamme turvaväliä ja käsihygieniaa koronatilanteen edellyttämällä tavalla.

Tapahtumatiimi ohjeistaa avustajat tehtäviin ja on paikalla tapahtumassa. Kerromme tarkemmin tehtävistä tapahtumainfossa 29.7. Lielahden kartanolla.

Tehtävään perehdytys

 • Infotilaisuus

Koulutuksen kesto (tunnit): 1,5

Mitä vapaaehtoinen saa

 • Todistus
 • Uudet taidot
 • Uudet tuttavat
 • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Tapahtuma-avustajat pääsevät mukaan järjestämään koko perheen tapahtumaa ja saavat tietoa myös muista mahdollisuuksista toimia vapaaehtoisena Lielahden ja Lentävänniemen alueella. Vapaaehtoisille järjestetään palautekahvitilaisuus, jossa jutellaan tapahtuman sujumisesta ja kiitetään tapahtumaan osallistumisesta. Halutessaan tapahtuma-avustajana toimimisesta saa todistuksen.