Tule Isosisarukseksi syyskuussa 2021

Suoritus ajankohta: 29.9.2021 - 29.09.2021 / Haku päättyy: 29.9.2021 / esiintyminen, luova toiminta, musiikki, ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, tukihenkilötoiminta / Ahjolan Setlementti ry

Haluatko Isosiskoksi, Isoveljeksi tai Isosisarukseksi?

Isosisarus on aikuiskaveri, joka tuo iloa ja tukea 6-16 -vuotiaan lapsen tai nuoren arkeen. Isosisaruksena voit saada itsellesi 6-16 -vuotiaan Pikkusisaruksen eli lapsikaverin, jonka kanssa voi tavata 1-4 kertaa kuukaudessa tehden teidän keskenänne sopimia asioita.

Keväällä järjestetään kaksi Isosisaruskurssia, joista toinen on 20.-29.9. ja jälkimmäinen 15.-24.11.2021

Syyskuun kurssipäivät:

ma 20.9. klo 17-19.30 ke 22.9. klo 17-19.30 ke 29.9. klo 17-20

Paikka: Tyttöjen ja Poikien Tupa, Pispalan valtatie 45, Tampere tai muu ilmoittamamme paikka (laitamme sinulle sähköpostilla tarkemmat tiedot kurssipäivien paikoista)

Kurssilla tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Kurssi on maksuton. Kurssi on edellytyksenä Isosisaruksena toimimiselle, mutta ei velvoita siihen. Kurssilla saat tarvittavat tiedot vapaaehtoisena toimimiseen eli vapaaehtoiselta ei vaadita aikaisempaa kokemusta tai perehtyneisyyttä lasten ja nuorten parissa toimimiseen tai vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoisen oma elämä tulee olla tasapainossa ja hänellä tulee olla riittävästi voimavaroja toimia toiselle tukena. Toivomme, että mikäli haluat oman Pikkusisaruksen, voit sitoutua vapaaehtoisena toimimiseen vuodeksi. Kaikki oman Pikkusisaruksen saavat esittävät rikosrekisteriotteen ennen vapaaehtoisena aloittamista, tästä saat lisää infoa kurssilla.

Lisätietoja Isosisarustoiminnasta, Tyttöjen Tuvasta ja Ahjolan Poikatyöstä: www.tyttojentupa.fi ja www.poikatyo.fi Tervetuloa kurssille!

ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE!

Lisätiedot:
Piia Lyimo
piia.lyimo @ ahjola.fi
044-553 84 36

 

Pispalan valtatie 45

Pispalan valtatie 45, Tampere, Suomi

Osoitteet

  • Pispalan valtatie 45

    Pispalan valtatie 45, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Pispala

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Arki-iltaisin

Suorittamispaikan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Pysäköintimahdollisuus
  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Asiasanat

vapaaehtoiset

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Miehille, Naisille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Kaiken tarvittavan tiedon saa vapaaehtoiskurssilla. Vapaaehtoiset esittävät rikosrekisteriotteen ennen vapaaehtoisena aloittamista. Vapaaehtoisilla tulee itsellä olla voimavaroja toimia toiselle tukena ja apuna arjessa.