Yhteistyö ja verkostot Pirkanmaalla

Artteli-kumppanuusyhdistys ry

Artteli-kumppanuusyhdistys ry on sitoutumaton ja yleishyödyllinen hyvinvointialan kumppanuusjärjestö. Järjestömme ylläpitää Tampereen Tammelassa Kumppanuustalo Arttelia, avointa kohtaamispaikkaa, jossa voit poiketa kahvilla, tavata ihmisiä, löytää ystäviä sekä harrastaa ja tehdä yhdessä. Jäsenjärjestöjemme kautta voit myös hakeutua mukaan järjestötoimintaan ja vapaaehtoistyöhön. Ylläpidämme myös tätä Lähellä.fi-verkkopalvelua.

Ovemme ovat auki joka arkipäivä – tervetuloa!

Tutustu kumppanuustalon ja -yhdistyksen toimintaan

Pirkanmaan järjestöagentit

Järjestöagentti edistää paikallisten yhdistysten verkostoitumista ja kunnan kanssa tehtävää yhteistyötä. Järjestöagentit ovat vapaaehtoisia järjestötoimijoita.

Kunnan järjestöyhdyshenkilö on agentin tärkeä yhteistyökumppani. Kunta voi rekrytoida lisää järjestöagentteja yhdessä yhdistysväen kanssa.

Tutustu järjestöagenttien toimintaan ja löydä oman kuntasi agentit

TARVE ry – Tampereen voimavaraverkosto

TARVE – Tampereen Voimavaraverkosto ry on vapaaehtoistoimintaa järjestävien järjestöjen ja yhteisöjen yhteistyöyhdistys. Yhdistys tekee näkyväksi sosiaali- ja terveysjärjestöissä tapahtuvaa vapaaehtoistoimintaa, joka edistää kansalaisten hyvinvointia. TARVE ry:llä on 19 jäsenjärjestöä sekä laaja kumppanuusjärjestöjen verkosto.

TARVE ry:n rinnalla toimii vapaaehtoistoimintaa ammatikseen järjestävien henkilöiden yhteistyöryhmä Valikkoverkosto Tampere.

Tutustu TARVE ry:n toimintaan

Käynnissä olevat hankkeetMuokattu viimeksi: 07.07.2021